Inhale... Exhale

Coaching

Yesterday NOW tomorrow

I can do it

We praten er niet altijd makkelijk over, maar het leven is soms gewoon lastig. Gaat het niet allemaal zoals je wil. Het is dus heel normaal als je af en toe vastloopt. Dat je merkt dat je steeds weer tegen dezelfde dingen aan loopt of last hebt van bepaalde situaties. Dan kan het enorm helpen als iemand even met je meekijkt.
Roy Jacobs is opgeleid tot transformationeel coach. Dat betekent dat hij mensen nieuwe inzichten en ervaringen biedt, die nodig zijn om te kunnen veranderen. Op een relaxte en vriendelijke manier onderzoekt hij samen met jou waar nou precies de schoen wringt en wat je nodig hebt om daar op een andere manier mee om te gaan.
Persoonlijke coaching, mentale coaching, het is maar hoe je het noemen wilt, brengt je altijd verder. Roy stelt de juiste vragen die vaak eyeopeners opleveren en je echt aan het denken zetten. Dat kan spontaan ontstaan tijdens een (personal) training, alleen is er dan niet altijd de gelegenheid om er dieper op in te gaan. Tijdens een coachingsessie kan dat wel.

Meer weten? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan. Dan kunnen we meteen kijken of het goed voelt om samen te werken.

unnamed
logo_crkbo

Life Changing Program