Full body workout

Me Mover

Het fitnessapparaat voor buiten

Me Mover

Huh? Wat rijdt daar nou? Het zal niet de eerste keer zijn dat mensen hun hoofd omdraaien om nog eens even goed te kijken. Het is ook best een raar ding, zo’n me-mover. Dat vond Roy Jacobs zelf ook toen hij er voor het eerst over hoorde. Tot hij het zelf probeerde, toen was ’ie meteen verkocht.
De me-mover is namelijk een ideaal apparaat om lekker buiten je conditie te verbeteren en je spieren te versterken. De me-mover biedt een optimale en intensieve training voor maar liefst zes van de acht belangrijkste spiergroepen van je lichaam.
En het mooie is dat de me-mover voor vrijwel iedereen geschikt is. De belasting van gewrichten en de impact op enkels, knieën en wervelkolom ligt beduidend lager dan bij hardlopen. Zelfs mensen met een blessure kunnen vaak veilig herstellen door te me-moveren.
Zoals met zoveel dingen is de me-mover echt iets dat je een keer moet proberen. Je wil niet weten hoe vaak Roy mensen verrassend hoort roepen hoe leuk het is. En dat ze zelfs na een intensieve training geen spierpijn hebben. Omdat die belasting dus zo laag is. Echt ideaal!

Kom je het een keer proberen?

verstandig bewegen

Full body workout

core workout
96%
straighten your body
87%
extreme cardio workout
91%

Won’t Happen In One Day

don't give up with out trying