Jouw moment

Bootcamp

Train op je eigen niveau

Bootcamp

Een full body workout in de buitenlucht waarin je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en souplesse. Elke training is anders, verrassend en gevarieerd. Zo blijft het altijd leuk en interessant.


De allerbeste bootcamps worden natuurlijk gegeven door een drill sergeant uit het leger, want daar komt deze trainingsmethode oorspronkelijk vandaan. Laat Roy Jacobs nou bij Defensie militairen hebben getraind om hun conditie te trainen en ze mentaal scherper te maken!


Naast het hard en fanatiek trainen is het ook belangrijk dat er gelachen wordt. Plezier en fanatiek trainen staat dus voorop bij de bootcamps van Trainbuiten. En bovendien draait het voor Roy vooral om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Op élk niveau en zonder oordeel, zodat iedereen zich vrij voelt om op zijn of haar eigen manier te trainen.

choose your time

maandag

19:45 - 20:45
Molenhoek station

Woensdag

09:00 - 10:00
Hansekamp - Druten
20:00 - 21:00
Klepperheide - Druten

donderdag

19:30 - 20:30
Carpoolplaats bij de brug Beneden Leeuwen

Vrijdag

08:45 - 09:45
Klepperheide - Druten

zondag

10:00 - 11:00 Hansekamp (spin) - Druten

unnamed-8

Je kunt er nog langer over nadenken, maar als je echt iets wilt veranderen, moet je het gewoon DOEN! Dus boek een gratis proefles en ervaar het zelf.