for your body

Personal training

Samen werken aan jouw resultaat

Voor je lichaam en geest

Als je jezelf écht een cadeau wilt doen, neem je een personal trainer. Want dat is de ideale stok achter de deur om je doelen te bereiken. Of je nu een fitter lijf wilt, een betere conditie of traint voor een sportief doel, met een personal trainer kun je dat allemaal een stuk makkelijker bereiken.

 

Elke training maatwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en doelen. En met Trainbuiten is dat ook nog eens hartstikke leuk! Nou ja, misschien zul je hem af en toe vervloeken, maar reken maar dat in elke training een gezonde dosis humor zit en een goed gevoel oplevert.

 

Of nieuwe inzichten waar je echt wat mee kunt. Want behalve dat Roy Jacobs al bijna 30 jaar ervaring heeft als sportinstructeur, is hij ook opgeleid tot mental coach. Dus wanneer jij tegen je eigen grenzen aanloopt, weet hij precies wat je fysiek en mentaal nodig hebt om verder te komen.

Kijk, en daar word je dus beter van! Meer weten? Neem contact op voor meer informatie of maak gewoon een afspraak om het eens vrijblijvend te proberen.