Life changing program

IMG-0700

Life Changing Program

Wij, Roy Jacobs (Trainbuiten) en Marloes Mulder (IntrinsCoaching) bieden je een fantastisch programma aan waarin we mentale, fysieke uitdaging en ontwikkeling combineren. Wij geloven namelijk dat als je op een punt in je leven staat waarop je de balans wilt opmaken en echt met jezelf bezig wilt zijn, dat dan de combi van jezelf geestelijk en lichamelijk uitdagen het meest effectief is.​

Ben jij klaar voor een volgende stap in je leven?

Weet je maar niet wat te doen? Dan ben je bij ons programma aan het juiste adres. Na deelname aan het Life Changing Program weet jij wat je gaat doen!
In 6 maanden nemen we je mee van vraag naar antwoord en kun jij verder.

Tijdens ons programma heb je ruimte om stil te staan bij jouw gedachten en vragen.

 

Bijvoorbeeld over je loopbaan, werk-privé balans, persoonlijke- of zakelijke ontwikkeling. Je gaat in beweging komen zowel mentaal als fysiek! Waar je in je dagelijks leven geregeld wordt onderbroken of afgeleid heb je tijdens de trainingsdagen van het Life Changing Program tijd en ruimte om je gedachten af te maken en andere perspectieven te bekijken. Wij sluiten aan bij jou en begeleiden je in het scherpen van jouw denken en het helder krijgen van jouw volgende stap.

Het Life Changing program is iets voor jou als je…

Wat gaan we doen:

 

Tijdens de 6 volledig verzorgde trainingsdagen gaan we je op zowel mentaal als fysiek vlak uitdagen. Dat wat je tijdens de 4 reguliere trainingsdagen in werkvormen en opdrachten leert ga je ook oefenen en toetsten in de praktijk. Dit doen we tijdens 2 Outdoor dagen (op dag 3 en 6 van het programma). We gaan op deze 2 outdoor dagen fysiek aan de slag lekker buiten in de natuur. Dit natuurlijk altijd met respect voor wat jij aan kunt en wilt.

 

Het programma is een dynamisch geheel waarbij steeds de verbinding wordt gelegd tussen theorie en praktijk, ervaren en doen, voelen en uiten. Naast de 6 trainingsdagen (waarvan dus 2 outdoor dagen) krijgt je tussentijds ook 2 individuele coachgesprekken aangeboden met 1 van ons! We gaan dan nog dieper inzoomen op jouw persoonlijke proces en je persoonlijke vragen, lasten, verlangens, doelstellingen etc. met als doel je rendement tijdens en aan het eind van het programma zo hoog mogelijk te laten zijn.

Speciaal introductietarief voor het Life Changing Program is €1495- ex BTW

(Tip: vraag naar de vergoedingsmogelijkheden bij je werkgever)

Start 21 mei of 10 september 


Hiervoor krijg je:

Een traject van 6 volledig verzorgde trainingsdagen

Waarvan 2 outdoor dagen

2 individuele coachgesprekken

Alle studie materialen (hand-outs, schrift, schrijfwaren)

Op alle dagen koffie/thee/fris, lunch en tussendoortjes

Certificaat van deelname

Op de laatste dag een spectaculaire afsluiting, waarover we nog niets loslaten maar die wel echt heel cool is!

Data 2021:

Reguliere trainingsdagen start mei

21-05, 18-06, 10-09 en 09-10 

Outdoor dagen

09-07  en 12-11 


Reguliere trainingsdagen start september

10-09, 08-10, 12-11, 17-12, 14-01 en 11-02. 

Locatie: Klepperheide 8, 6651 KM, Druten.

De groep zal uit max 12 deelnemers bestaan omdat wij het belangrijk vinden iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Bij alles wat we doen zullen we de dan geldende Corona maatregelen volgen en toepassen.

Indien we onverhoopt niet van start kunnen in mei dan schuift het programma een maand op en zullen we er in december nog een datum aan vast plakken.